Primaria Recea

Primăria Recea


Primar Lazea Gheorghe, din partea formaţiunii politice: Partidul Democrat Liberal


Adresa primăriei:
Str. Principala nr. 42 0268 246003; Fax: 0268 246003
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Recea

14619
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Recea, Lazea Gheorghe

ales primar în Recea, judeţul Braşov, circumscriptia nr. 43, cu 936 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Recea, Lazea Gheorghe, ales cu 936 voturi
  • Csaba a scris cu 6 ani în urmă: Caut un fost coleg de facultate !

    Stimate Dnule Primar Lazea Gheorghe, al comunei Recea! Ma numesc Köble Csaba. Am fost coleg de facultate, de grupa si 5ani de viata de camin in aceeas camera cu Boeriu Valer, la Institutul Politehnic Cluj , facultatea Electromecanica, promotia 1961-1965. Se apropie a 50-a aniversare a terminarii facultatii si din pacate nu stim mare lucru Citeşte mai departe…

    Aiud, Alba
Sari la bara de unelte