Primaria Filipeştii de Pădure

Primăria Filipeştii de Pădure


Primar Morărescu Costel, din partea formaţiunii politice: Partidul Democrat Liberal


Adresa primăriei:
Str. Valea Rea nr. 343-344 0244 386801; Fax: 0244 386094
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.filipestiidepadure.ro

Centre de colectare deșeuri Filipeştii de Pădure

15220
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Filipeştii de Pădure, Morărescu Costel

ales primar în Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, circumscriptia nr. 50, cu 3053 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Filipeştii de Pădure, Morărescu Costel, ales cu 3053 voturi
  • Iulia a scris cu 1 luna în urmă: Deseuri depozitate ilegal

    Domnule Primar, Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca, la capatul strazii Dulmanesti din satul Ditesti, s-a format o noua groapa de gunoi. Aici sunt aruncate ilegal deseuri din constructii, plastice, electrocasnice, textile etc. Desi aceasta situatie dureaza de mai bine de un an, imi imaginez ca nu ati fost informat pana acum, intrucat Citeşte mai departe…

    Filipestii De Padure, Prahova
Sari la bara de unelte