Primaria Fărcaşele

Primăria Fărcaşele


Primar Tudor Marin, din partea formaţiunii politice: Uniunea Naţională pentru Progresul României


Adresa primăriei:
0249 531302; Fax: 0249 531302
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14046
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Fărcaşele, Tudor Marin

ales primar în Fărcaşele, judeţul Olt, circumscriptia nr. 38, cu 1352 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului comunei Fărcaşele, Tudor Marin, ales cu 1352 voturi
  • florentina a scris cu 7 ani în urmă: Salcie energetica

    Buna ziua, Exista pe vale in Comuna Farcasele, terenuri care nu se pot cultiva cu culturi agricole. Pe aceste terenuri se poate cultiva salcie energetica. Exista posibilitatea finantarii de la Uniunea Europeana a proiectelor privind cultivarea salciei energetice. Cred ca ar fi necesara o informare a populatiei din comuna Farcasele privind oportunitatea cultivarii salciei energetice, Citeşte mai departe…

    farcasele, Olt
Sari la bara de unelte