Primaria Cicârlău

Primăria Cicârlău


Primar Zete Vasile, din partea formaţiunii politice: Partidul Democrat Liberal


Adresa primăriei:
Nr. 389 0262 481002; Fax: 0262 481002
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13979
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Cicârlău, Zete Vasile

ales primar în Cicârlău, judeţul Maramureş, circumscriptia nr. 30, cu 676 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului comunei Cicârlău, Zete Vasile, ales cu 676 voturi
  • Cetateni comunei cicarlau a scris cu 7 ani în urmă: Izvorul

    Domnule Primar Vasile Zete, cu stima si respect va aduc la cunostinta problema noastra a cetatenilor din cicarlau vii izvorul nostru care exista de peste 100 de ani cu, care bunica mea a crescut si tatal meu si la fel si eu nu mai curge datorita faptului ca Domnul Alexandru Kollosy care de aproximativ 18 Citeşte mai departe…

    Cicarlau vii, Maramures
Sari la bara de unelte