Primaria Chişcani

Primăria Chişcani


Primar Crăciun Ion, din partea formaţiunii politice: Alianţa pentru Viitorul Brăilei


Adresa primăriei:
0239 690240; Fax: 0239 690240
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Chişcani, Crăciun Ion

ales primar în Chişcani, judeţul Brăila, circumscriptia nr. 9, cu 1136 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Chişcani, Crăciun Ion, ales cu 1136 voturi
  • acusoara a scris cu 7 ani în urmă: LACU SARAT

    Avem cumparat un lot de pamant arabil pentru casa, pe malul Lacului Sarat din spatele satului, dar nu se da drumul la constructie, stiti cumva de ce nu se face nimic? .Si cand bagati gaze naturale in satul Lacu Sarat , poate mai se ridica nivelul de trai ca ne-au intrecut cei din Cazasu.

    , Brăila
Sari la bara de unelte