Primaria Bulbucata

Primăria Bulbucata


Primar Andrei Lucia, din partea formaţiunii politice: Mişcarea pentru Noul Giurgiu


Adresa primăriei:
0246 275312; Fax: 0246 275433
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14278
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Bulbucata, Andrei Lucia

aleasă primar în Bulbucata, judeţul Giurgiu, circumscriptia nr. 8, cu 743 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Bulbucata, Andrei Lucia, ales cu 743 voturi
  • Cornel Sergiu a scris cu 2 ani în urmă: Podul Doamnei – Giurgiu

    Va rog sa-i aduceti la cunostinta primarului din Podul Doamnei deoarece NU ESTE IN STARE sa faca un contract cu cei de la salubritate iar lumea este nevoita sa-si arunce gunoiul pe unde apuca. In 2018 sa nu existe o firma care sa ridice gunoiul este strigator la cer.Daca am putea face un calcul cate Citeşte mai departe…

    , Giurgiu
Sari la bara de unelte