Primaria Budila

Primăria Budila


Primar Marşavela Irimia, din partea formaţiunii politice: Partidul Democrat Liberal


Adresa primăriei:
Str. Principala nr. 261 0268 518153, 518117; Fax: 0268 518153
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14053
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Budila, Marşavela Irimia

ales primar în Budila, judeţul Braşov, circumscriptia nr. 16, cu 874 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului comunei Budila, Marşavela Irimia, ales cu 874 voturi
  • Ramona a scris cu 2 ani în urmă: Cabluri electrice si deseuri menajere

    Buna ziua.Doresc in numele a catorva tineri a comunei,sa semnalez o grava problema de ani de zile si anume deseurile menajere(de pe drum,albiile raurilor).O alta problema recenta sunt cablurile electrice din centrul comunei care atarnå pur si simplu ,lasate in urma’lucrarilor’.

    Budila, Brasov
Sari la bara de unelte