Primaria Boroşneu Mare

Primăria Boroşneu Mare


Primar Szőcs Levente, din partea formaţiunii politice: Erdélyi Magyar Néppárt - Partidul Popular Maghiar din Transilvania


Adresa primăriei:
Str. Principala nr. 393 0267 374191; Fax: 0267 374191
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14053
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Boroşneu Mare, Szőcs Levente

ales primar în Boroşneu Mare, judeţul Covasna, circumscriptia nr. 13, cu 646 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

Fii primul care scrie primarului comunei Boroşneu Mare, Szőcs Levente, ales cu 646 voturi
Sari la bara de unelte