Primaria Borcea

Primăria Borcea


Primar Nedelcu Theodor - Aniel, din partea formaţiunii politice: Partidul Naţional Liberal


Adresa primăriei:
0242 340063; Fax: 0242 340063
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14275
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Borcea, Nedelcu Theodor – Aniel

ales primar în Borcea, judeţul Călăraşi, circumscriptia nr. 8, cu 2703 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Borcea, Nedelcu Theodor - Aniel, ales cu 2703 voturi
  • marcel_ghenea a scris cu 7 ani în urmă: Plantare Copaci

    Doresc ca in Comuna Borcea sa se planteze Copaci pe spatiul public pentru a schimba imaginea si sa se faca scurgerile sa nu mai fie noroi si praf pe sosea.

    Borcea, Călăraşi
Sari la bara de unelte