Scrie prefectului judeţului Satu Mare, Avram Eugeniu

Prefectura Satu Mare


Prefect: Avram Eugeniu

Tel: 0261 711536; Fax: 0261 715683
P-ta 25 Octombrie nr. 1, Satu Mare
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.prefecturasatumare.ro

15220
scrisori trimise

Scrie prefectului judeţului Satu Mare, Avram Eugeniu

Instituţia Prefectului - Judeţul Satu Mare, prefect Avram Eugeniu

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre rolul Prefectului. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Petru Andrei a scris cu 7 ani în urmă: OMENIA SALVEAZA VIETI.

    Domnu Prefect. Nu anteleg cruzimea si nepasarea autoritatilor locale si judetene si modul cu care se trateaza un caz medical al copilului nostru ,numita Andrea Nemethi an varsta de 14 ani .link De ce este tarata prin tribunale si umilita de catre autoritatile conduse si administrate de catre statul Roman . La varsta de 14 Citeşte mai departe…

    Carei, Satu Mare
Sari la bara de unelte