Scrie Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea


Tel: 0250748201 Fax: 0250746836
Str. Decebal, nr. 7
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.isuvl.ro

14833
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea

Judeţul Vâlcea

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Ionela a scris cu 3 ani în urmă: Sesizare

    Buna ziua,doresc sa fac o sesizare impotriva vecinilor Maciuceanu Constantin si Maciuceanu Ioana,dansii m-au reclamat la politie ca le iese fumul in casa de la sobele mele.Eu locuiesc la parter,dansii deasupra la etajul 1;avem cos comun dar separat prin 2 fumuri,un fum porneste de jos,de la parter iar cel de-al doilea de la etaj.Eu cred Citeşte mai departe…

    Balcesti, Valcea
Sari la bara de unelte