Scrie Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Alexandru Dimitrie Ghica” al Judeţului Teleorman

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman


Tel: 0247311113 Fax: 0247313143
Str. Carpaţi, nr. 7
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.isuteleorman.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Alexandru Dimitrie Ghica” al Judeţului Teleorman

Judeţul Teleorman

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Sari la bara de unelte