Scrie Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti


Tel: 0212086150 Fax: 0212420990
Str. Banu Dumitrache, nr. 46, sector 2
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.igsu.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

Judeţul Bucureşti

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Paul a scris cu 1 luna în urmă: Poluare fonică

  Buna ziua, Decebal vreme nu putem avea liniște în casă un zgomot infernal produs de la încărcarea și descărcarea fierului vechi ne duce la disperare, avem copii mici care necesită odihna la ora prânzului dar nu se poate acest lucru.Un centru remat se afla la 10 metri de casa noastră, autorizat ilegal cred.Va ruga sa Citeşte mai departe…

  București,
 • a scris cu 4 ani în urmă: Reclamatie

  Buna dimineata, doresc sa va informez un aspect de maxima urgenta in ceea ce priveste protectia rezistentei imobilului (bloc) din bd. ion mihalache 172, sect.1. La subsolul blocului functioneaza un Fetness , care foloseste greutati pt. dezv. muscul. de mare forta. Aceste greutati contribuie si la tasarea terenului de fundatie sub sarcina greutatilor si la Citeşte mai departe…

  Bucuresti sect.1,
Sari la bara de unelte