de Stan

Mizerie și creșterea pisicilor în curtea interioara a blocului

4 feb. - Scrisoare trimisă

Bună ziua.
Ma numesc Mihai Stan, în str. Plt. Petre D Ionescu, nr 51, bl 7, sc 5, ap 262. Și am o problema cu asociația de proprietari al bl 7 la adresa sus menționată.
În curțile interioare ale blocului exista aciuate pisici care li s-au creat cai de acces de către asociatia blocului 7 mai exact de președintele blocului pe nume Dumitru Tudor care taie gardul pentru a crea cai de acces pentru pisici comunitare, le-a creat chiar și adăposturi improvizate în fata blocului sub balcoanele de la parter, și chiar a luat grile de protecție de la gurile de aerisire de la subsolul blocului pentru accesul pisicilor comunitare, sunt caserolede mâncare și apa pentru pisici pe spațiul comun al blocului, în spatele blocului s-a tăiat gardul de 2 m pentru accesul pisicilor comunitare și scoase grilele de protecție de la subsolul blocului, mizerie, caserole de mâncare și apa pentru pisici.
Poarta de acces al locatarilor este închisa cu lacat și lanț gros și este o mizerie de nedescris. Se plătește degeaba oamenii de serviciu. Aceștia sunt puși sa taie gardul în loc sa facă curat.
Am sesizat de nenumărate ori asociatia sa facă curat în curțile interioare și exterioare ale blocului, în luminatoare, pe scările blocului, în ghenele de gunoi fecale umane în ghena de gunoi, urina, etc.
Mentionez ca în luminatoare se face cu rar dar nu și igienizeaza luminatoare unde lumea arunca fel de fel de gunoaie unde dau doar cu matura ca președintele blocului a afirmat ca nu se spala. Sunt mirosuri insuportabile acolo și sursa de infecție. Nu poți deschide geamurile de la bucătărie pentru aerisire, gatire.
În genele de gunoi trebuie tras de mânecă președintele blocului pentru a face curat și colcăie gândacii atât în ghena cât și pe holurile blocului dar plătim pentru dezinsecție și deratizare dar nam văzut pe nimeni sa efectueze deratizare și dezinsecție.
În legătură cu pisicile comunitare care sunt aciuate atât pe fata și pe spate lam tras de manecuta pe președintele blocului ca sau înmulțit peste măsură și acesta a răspuns senin ca sunt angajate pentru a manca sobolani.
La apartamentul 261 la aceeași adresa menționată mai sus proprietara ap. 261 pe nume Dobre Florentina, și ginerele sau pe numele Dudau Florin și soția acestuia Dudau Alina la geamurile de la ap. 261 din spatele blocului sau făcut improvizatii pentru aciua rea acestor pisicilor comunitare. Aceștia taie gardul pentru accesul pisicilor la geamul cu improvizații din plexiglas și scara din lemn pentru a hrăniți pisicile într-un nr mare.
Mentionez ca deși am anunțat asociatia de proprietari ca pisicile îmi întra în casa și neam umplut de purici, sunt nesterilizate, sau înmulțit peste măsură, mizerie, întra în perioada de împerechere, fecale, urina, miros urat, purtătoare de boli asociatia de proprietari ma somează ca ma da în judecata ca astup găurile care le-au facut în gardul de 2 m pe toată lungimea din spatele blocului.
Anexa 1 la HCGMB, NR 120/2010privind normele de salubrizare ale Municipiului București sancționează nementinerea curățeniei în spatiile de locuit, spatiile de desfășurare a activității, curți, grădini etc, inclusiv spațiului verde din jurul blocului asociatia de proprietari nu le respecta. În continuare este mizerie, sursa de infecție, etc. Plătim asociație de proprietari pentru creșterea și înmulțirea pisicilor nu pentru a face curățenie pentru bloc, pune oamenii de servici pentru a face curățenie in scopurile personale a președintelui blocului 7( curățenie la adăpostul câinelui al președintelui care este în spațiul comun al blocului, hrănirea pisicilor comunitare).

Raportează/Modifică această scrisoare

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte