Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu


Tel: 0269 216262; 0269 208204; 0269 208205;

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.sb.politiaromana.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu

Judeţul Sibiu

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Buna ziua, Numele meu este Oana G. Lia, din septembrie 2012, impreuna cu sotul meu locuim in Sibiu, str. Rennes, nr.18/11; GRANCEA MARIA, este persoana care locuieste la et. I, al acestei cladiri, deasupra apartamentului nostru; este recunoscuta in curte, ca avand un comportament total necorespunzator, traiului in comun ( suntem 14 ap. in imobil), Citeşte mai departe…

    Sibiu, Sibiu
Sari la bara de unelte