Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova


Tel: 0244 595340; 0244 302107; 0754 201810

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ph.politiaromana.ro

16009
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova

Judeţul Prahova

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Neculai a scris cu 8 luni în urmă: Taxi fără acte george balan din azuga

    Doresc sa fac o sesizare despre numitul george balan din azuga ce locuiește pe strada parcului ce deține doua autoturisme un logan rosul cu nr de înmatriculate ph . Bln la număr și un sharan model vechi ce face taxi ilegal fata sa dețină acte . Poliția nu ii zice nimic . Va rog sa Citeşte mai departe…

    Comarnic, Prahova
Sari la bara de unelte