Scrie Gărzii de Mediu Timiş

Garda de Mediu Timiş


Tel: 0356 427921; Fax: 0256 293587
Str. Carei Nr. 9D, Timişoara
cjtimis@gnm.ro

14486
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Timiş

Judeţul Timiş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Timiş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Timiş la adresa de email cjtimis@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Timiş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

240 persoane au scris Gărzii de Mediu Timiş
 • Adrian a scris cu 1 saptamana în urmă: Lucrari bvd Sudului

  In cadrul santierului de pe bvd Sudului se fac operatiuni tehnice cu un utilaj care degaja cantitati considerabile de praf in atmosfera. Acest praf a umplut parcul sudului, intra in locuinte si se depune pe masinile parcate in zona. Am rugamintea de a interveni de urgenta cu serviciile competente pentru gasirea unor solutii tehnice care Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
 • ASOCIAȚIA DE LOCATARI ALEEA LIREI NR. 9 TIMISOARA Către Garda de Mediu Timiș, Către d-l Director Marian Eperies Subsemnatul Ciocan Sebastian, cu domiciliul pe strada Pomiculturii nr. 16 A, cartier Lipovei, Timisoara prin prezenta vă aduc la cunoștiință în nume propriu cât și din partea Consiliului Consultativ de Cartier C. Lipovei al cărui membru sunt, Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
 • RAMONA a scris cu 2 saptamani în urmă: Opinie amplasare burlan ape pluviale

  Buna ziua. Prin prezenta, va solicit o opinie referitoarea la amplasarea burlanului ( conform imaginii atasate), deoarece vecina m-a reclamat ca apa pluviala de la burlan curge la dansa in curte. Mentionez ca , burlanul este amplasat la aproximativ 2 mt de linia de hotar, iar nivelul terenului meu este mai sus decat terenul dansei. Citeşte mai departe…

  SAG,
 • Andrei a scris cu 1 luna în urmă: Ardere deșeuri de plastic / cauciuc

  Buna seara, In ultima vreme, pe raza comunei sanandrei se ard tot mai multe deseuri din plastic si cauciuc. Seara, după ce apune soarele nu poti respira pe stradă, nu poți tine ferestrele deschise. Am atasat imagini.

  Sanandrei,
 • BUNĂ ZIUA, REFERITOR LA ACEST SUBIECT EXEMPLIFIC CU CIMITIRUL DIN STR.STUPARILOR TIMISOARA LĂSAT LA VOIA SORȚII…ADICĂ NEANGRIJIT, UNDE TOT CE CONTEAZA SUNT AMENAJĂRILE PE BANI GREI A CELOR CU POSIBILITAȚI A REPAUSAȚILOR… IN REST DUMNEZEU CU MILA SI CU INDURĂRILE! ROG MASURI URGENTE DE ASANARE ! NU AM INCA POZE DAR DUPĂ MASA TREC PE Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
Sari la bara de unelte