Scrie Gărzii de Mediu Timiş

Garda de Mediu Timiş


Tel: 0356 427921; Fax: 0256 293587
Str. Carei Nr. 9D, Timişoara
cjtimis@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15231
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Timiş

Judeţul Timiş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Timiş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Timiş la adresa de email cjtimis@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Timiş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

262 persoane au scris Gărzii de Mediu Timiş
 • Buna ziua, in Piata Badea Cartan se vând orhidee, specii din flora salbatica. mentionez ca desi acestea nu sunt specii protejate, habitatul 6210*, habitat priortar acolo unde sunt prezente aceste specii, poate fi afectat.

  Drobeta-Turnu Severin,
 • Mariana a scris cu 6 zile în urmă: Vechini care trăiesc in infecție!

  Bună ziuă, avem o problemă cu niște vecini care nu au un loc inchiriat in sat si au forte multe vaci,porci,oi și de când sunt aici au facut moloaze imense de gunoi la nici 10 metri de casa noastră și in locul unde stau animalele e un gunoi de aproximatim sumate de metru necuratat de Citeşte mai departe…

  Sacosu mare,comuna Darova,
 • Andrei a scris cu 1 saptamana în urmă: Aruncare moloz

  Buna ziua, Conform aplicatiei: https://sacalaz.map2web.eu/, str. Ceferistilor (cartier Europa – Sacalaz) are iesire la drumul Principal (in apropierea caii ferate), dar in acest moment acel drum nu exista sau este inchis abuziv cu o bariera improvizata. Sesizam acest lucru deoarece in zona se aduc foarte multe camioane de moloz si ne afecteaza calitatea aerului, iar Citeşte mai departe…

  Sacalaz,
 • Ioan a scris cu 1 saptamana în urmă: Deponeu ilegal pentru deseuri

  Vă fac cunoscut faptul că în vecinătatea cladirii SAGUARO TECHNOLOGY din Timișoara str. Siemens, nr. 5 sunt terenuri pe care se depozitează resturi din construcții și cantitați însemnate de deșeuri de plastic și hârtie, care prezintă un accentuat disconfort vizual și creează pagube însemnate mediului înconjurător. Totodată pe aceste terenuri, din care cel puțin unul Citeşte mai departe…

  Timis, Timisoara,
 • Alex a scris cu 1 saptamana în urmă: Aruncare și incendiere de deșeuri.

  In zona Lugojului se construiesc mai multe clădiri iar la scurtă distanță de aceste construcții, de la care provin cel mai probabil deșeurile, se aruncă și se incendiaza respectivele deșeuri, natura este distrusa in respectiva zona și arată deplorabil. Coordonate GPS: 45.6937085, 21.9503104

  Lugoj, Timis
Sari la bara de unelte