Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Garda de Mediu Suceava


Tel: 0230 550008; 0230 550024; Fax: 0230 550008
Str. Sofia Vicoveanca Nr. 72, Suceava
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13359
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Judeţul Suceava

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Suceava. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

74 persoane au scris Gărzii de Mediu Suceava
 • Paul a scris cu 5 zile în urmă: Reclamatie intrare in Falticeni

  Buna ziua.as dori sa reclam faptul ca vecinul meu ridica nivelul terenului cu aproximativ 2 metri inaltime fara nici o consolidare astfel incat exista riscul de inundatii in curtea mea!intelegerea verbala cu el nu s-a putut realiza.proprietatea este la intrarea in falticeni,directia Iasi-Suceava in fostele livezi dupa semnul de intrare in municipiul Falticeni.

  Suceava, Suceava
 • Vatamaniuc a scris cu 2 saptamani în urmă: Rugaminte

  Vă rog să-mi dați o adresă de email pentru a trimite sesizări.Mulțumesc!

  Sucevita, Suceava
 • Sefora Magdalena a scris cu 2 saptamani în urmă: Foc în curte

  Bună ziua! Avem niște vecini care de ani de zile,zilnic pe perioadă de vară fac foc în curte,de nu putem ieși cu copii afară…Nu putem nici hainele la uscat sa le punem din cauza nesimțirii lor,le-am spus si ne-au luat în ras,fac foc in continuare arzând gunoi de graj…Nu mai zic că nu putem aierisi Citeşte mai departe…

  Risca, Suceava
 • Maria a scris cu 2 saptamani în urmă: Ard gunoaie in Mihoveni

  La intrare in Mihoveni, Suceava, ard gunoaie si emana un fum negru, ce se observa din Itcani!

  Suceava, Suceava
 • Cristian a scris cu 3 saptamani în urmă: Deseu animale

  Buna ziua numele meu este Fuioara Cristian locuiesc in Orasul Brosteni Judetul Suceava doresc sa reclam pe vecinul meu care detine o mica ferma de vaci situata la cativa metri de casa mea si nu are buncar pentru depozitarea deseului rezultat de la animale si de o saptamana il depoziteaza langa gardul dintre noi precizez Citeşte mai departe…

  Oras Brosteni, Suceava
Sari la bara de unelte