Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Garda de Mediu Suceava


Tel: 0230 550008; 0230 550024; Fax: 0230 550008
Str. Sofia Vicoveanca Nr. 72, Suceava
cjsuceava@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15097
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Judeţul Suceava

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Suceava. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Suceava la adresa de email cjsuceava@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Suceava. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

87 persoane au scris Gărzii de Mediu Suceava
 • Vasile a scris cu 1 saptamana în urmă: Scurgere din casa in Șanț.

  Buna ziua! Un vecin are scurgerea din casa data in Șanț și este un miros foarte urat prin apropiere.

  Falticeni, Suceava
 • Bună ziua.Sunt Președintele Asociației Nes Designer Cultural Suceava, asociația ce a avut o campabie de Ecologizare in data de 13.o3.2021 la pădurea Zamca. Vă rog să luați legarura cu mine, să vă autosesizați în legătură cu Bomba Ecologică care cuprinde toată zona pădurea parc Zamca…aștept mesaj…0723219137. Știu că ați văzut în media, spațiul public, imaginile Citeşte mai departe…

  Suceava str.M.sadoveanu nr.65 Sv, Suceava
 • Lucia a scris cu 3 luni în urmă: Drum manastirea Camarzani

  Buna seara.Am mers astazi La manastirea Camarzani in comuna Vadu Moldovei .M am ingrozit de cata mizerie am vazut pe marginea drumului ,incepand de la soseaua principala si Pina La manastire inclusiv in padure unde erau Multi saci si cauciucuri aruncate in inima padurii.Va ROG sa luati masuri,Nu Este normal intr o Tara Europeana sa Citeşte mai departe…

  Suceava, Suceava
 • Nicoleta a scris cu 3 luni în urmă: Coșul de fum al vecinului

  Bună ziua ! Mă confrunt cu problema : coșul de fum al vecinului. Vecinul are centrală pe lemne, iar tot fumul se evacuează spre casa mea , în curte , în pereții casei . Este de nesuportat, cu ușile inchise mirosul intra și în casă . Nu pot sta in propria curte, nu pot aerisi Citeşte mai departe…

  Suceava, Suceava
 • Margareta a scris cu 4 luni în urmă: constructie iaz

  Ma numesc Sutu Margareta .Vecinul meu Dl Bivol E. Gheorghe construieste un iaz fara acordul vecinilor si fara autorizatie, el spune ca are dreptul sa faca ce vrea si unde vrea.A scos pamantul din groapa care a sapa-o t si l-a pus pe hotarul meu , in ciuda reclamatiilor facute primaria se face ca nu Citeşte mai departe…

  Bosanci, Suceava
Sari la bara de unelte