Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Garda de Mediu Suceava


Tel: 0230 550008; 0230 550024; Fax: 0230 550008
Str. Sofia Vicoveanca Nr. 72, Suceava
[email protected], [email protected]

15458
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Suceava

Judeţul Suceava

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Suceava. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Suceava la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Suceava. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

91 persoane au scris Gărzii de Mediu Suceava
 • Razvan a scris cu 2 saptamani în urmă: Groapa gunoi Scheia

  Buna ziua. De foarte mult timpnde arunca cu caruta, basculante si alte utilaje deseuri si gunoaie in zona respectiva. Tot versanul este format din deseuri iar periodic seai arunca o masina de pamant. Coordonate: 47.660603, 26.228076

  Suceava, Suceava
 • Buna ziua,vin la dumnevoastra cu o problema ce ma aflu de 3 ani.Vecinul meu tibichi gheorghe.din orasul liteni strada silistei.nr 67.detine 2 cai.legati la 50cm de propretatea mea.gunoiul la fel la 5 metri de locuinta mea.Este un aer insuportabil.find cu doii copi mici unul de 3 ani si unul de 5 luni.nu putem sta in Citeşte mai departe…

  Oras liteni, Suceava
 • Andrei a scris cu 1 luna în urmă: Dezastru ecologic

  Malul lacului Bucecea, de unde se aprovizionează cu apa potabila 3 orașe a devenit groapa de gunoi în zona localității Berești, comuna Hantesti

  Berești, comuna Hantesti, Suceava
 • Bună ziua, vă rog să luați toate măsurile legale pentru a fi remediat dezastrul ecologic de la marginea pădurii de plopi argintii din sat Hânțesti, com Hânțesti. Pădurea este situată la ieșirea din sat, pe partea dreaptă, înainte de traversarea podului construit peste Siret, drumul spre Bucecea. Locație GPS : 47.87455905334369, 26.24544060797424 Multumesc! Atașez o Citeşte mai departe…

  Suceava, Suceava
 • Vasile a scris cu 2 luni în urmă: Scurgere din casa in Șanț.

  Buna ziua! Un vecin are scurgerea din casa data in Șanț și este un miros foarte urat prin apropiere.

  Falticeni, Suceava
Sari la bara de unelte