Scrie Gărzii de Mediu Gorj

Garda de Mediu Gorj


Tel: 0253221651; 0253 211331; Fax: 0253221651; 0253 211331
Str. Unirii Nr.76, Târgu Jiu
[email protected], [email protected]

16009
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Gorj

Judeţul Gorj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Gorj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Gorj la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Gorj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

73 persoane au scris Gărzii de Mediu Gorj
 • Ana a scris cu 3 zile în urmă: Atmosfera poluata cu cenuse

  Buna ziua, Va scriu in numele parintilor mei in varsta de 80 si 83 ani, care actualmente locuiesc in comuna Branesti,jud. Gorj si a altor persoane din vecinatatea parintilor, sesizandu-va faptul ca de aproximativ doi ani in aceasta comuna ,atunci cand bate vantul ,cenusa de la termocentrala Turceni creeza un nor imens de praf( sunt Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Andreea a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluarea mediului

  Bună ziua, as dori sa iau legătura cu dumneavoastră în legătură cu lucrările firmei Dacorex situata la ieșirea din localitatea Iezureni! Pur și simplu nu se mai poate respira, trebuie sa stam închiși în casa, și de asemenea zgomotul a ajuns insuportabil! Va atașez o poza din aceasta seara dar care nu reflecta realitatea nimic Citeşte mai departe…

  Targu Jiu, Gorj
 • Buna ziua! Fac aceasta sesizare in urma constatarii dezastrului lasat in urma exploatarilor lemnoase din zona Stancesti-Larga. Pe lanaga drumul distrus, resturile lemnoase ocupa toata zona, este plin de resturi lemnoase, spatiul verde este distrus, iar resturile lemnoase sunt si in aproprierea barajului de acumulare ce alimenteaza cu apa intreaga localitate. O sa atasez pozele Citeşte mai departe…

  Musetesti, Gorj
 • Buna seara domnule Director ! Vă rog să luați măsuri urgente cu mirosul provenit de la fermele de pui Avicola,ca de 3 ani nu s a rezolvat nimic ,iar mirosul este și mai greu de suportat.La această oră am miros in casa de hoit .De două săptămîni miroase și zi și noapte ,chiar și cu Citeşte mai departe…

  Botorogi, Gorj
 • Gheorghe a scris cu 4 luni în urmă: Intocsica mediu

  Vecinul meu Vezure de la 195 arde covor de banda de cauciuc izolatii electrice balegar de vaca de vreo 7 zile continuu

  Sat Calnic nr 194 com Calnic jud Gorj, Gorj
Sari la bara de unelte