de Micu

FOCAR DE INFECTIE LA MARGINEA COMUNEI DE GUNOAIE

12 ian. - Scrisoare trimisă

SESIZARE

Subsemnatul MICU IONUT , fiul lui Gheorghe si al lui Silvia ,domiciliat in com Verguleasa , Sat Cazanesti ,strada Preot Porosanu tudor, nr 36 ,Jud .OLT. avand C.I. ot ,nr. 911418.

Va aduc la cunostinta ca primarul comunei Verguleasa ,din judetul Olt,Piciu Valentin , se ocupa cu fel si fel de ilegalitati cum ar fi : spalare de bani ,grup infractional , trafic de influenta ,abuz in serviciu .

Am observat in acesti ani, fiind cetatean al comunei Verguleasa ,sat Cazanesti ca toate lucrarile facute in comuna sunt cu oameni de-ai lui si de la judetul Olt ; cu numeroasele firme pe care le detin unii din acestia au fost lucrari facute in comuna ,lucrari care nu corespund statisticilor si fondurilor europene care au fost incasate , cum ar fi:

1 O balastiera deschisa recent pe numele verisorului lui cu firma Alin Tans, zis Castravete , pe domeniu public. Ei spun ca extrag agregate minerale a raului Olt,dar sustrag piatra ,incheie contracte cu firmele lor pt asfaltari si alte lucrari publice ,fiind in spatele acesteia Piciu Valentin( sunt implicati directori de la ABA Olt ,Hidroelectrica ).
2.Gunoaie la marginile satelor in mai multe locuri cum ar fi un maldar de gunoaie .
3.La olt au distrus fauna aruncind reziduri petroliere in raul olt la balastiera unde veneu lebede rate etc.

DATA .12.01.2023 Semnatura. Micu Ionut

Raportează/Modifică această scrisoare

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte