Scrie Direcţiei Sanitar Veterinare Cluj

Direcţia Sanitar Veterinară Cluj


Tel: 0264 445729; 0264 448177; 0264 437793; Fax: 0264 447997
Cluj-Napoca, Piata Marasti Nr. 1,
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ansvsa.ro

14295
scrisori trimise

Scrie Direcţiei Sanitar Veterinare Cluj

Judeţul Cluj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre atribuţiile Direcţiei Sanitar Veterinare. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Liliana a scris cu 7 ani în urmă: Cainii fara stapani

  va propunem concerte( cate ar fi nevoie, in tara si strainatate) pentru strangerea fondurilor necesare construirii de adaposturi pentru cainii fara stapani si angajarea catorva medici veterinari pentru a rezolva si tine sub control aceasta “problema”. Vom incepe cu 2 concerte la München, apoi Leipzig, Köln,…..dupa 20 sept 2013 Va rog scrieti-mi pe adresa de Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • sorincri a scris cu 7 ani în urmă: RECLAMATIE

  VA ROG SA VERIFICATI PE STR AIUDULUI NR 52 IN ACEASTA LOCATIE SE CRESTE PORCI NU SE CURATA,REZIDURILE SE ARUNCA IN GROAPA SEPTICA CARE NU ESTE INCHISA ESTE TOT SPARTA MIROASA INGROZITOR ,NU MAI PUTEM STA IN CURTE,NU NE PUTEM DESCHIDE UN GEAM,ESTE UN FOCAR DE INFECTIE, A FOST RECLAMAT DE NENUMARATE ORI LA PRIMARIE Citeşte mai departe…

  CLUJ NAPOCA, Cluj
Sari la bara de unelte