Despre noi

protectiamediului.org este o platformă pentru mobilizare socială şi voluntariat pentru protecţia mediului. Alaturandu-vă ei, veţi avea la îndemână un instrument de comunicare atât cu autoritaţile, cât şi cu membrii implicaţi, pentru a gasi împreuna soluţii la problemele de mediu pe care le întampinaţi.

Veţi descoperi pe acest website datele de contact ale tuturor organzaţiilor şi instituţiilor cu atribuţii şi responsabilităţi pentru protecţa mediului în judeţul dumneavoastră, asumate voluntar sau descrise de lege. Vă invităm să le scrieţi pentru reclamaţii, sugestii sau pentru a vă oferi ajutorul.

Ca în orice lucru nou început, susţinerea dumneavoastră este necesară. Apreciem eforturile membrilor pentru popularizarea acestui instrument şi ne luam angajamentul să continuăm dezvoltarea lui în trei direcţii noi:
– facilitarea comunicării dintre ong-uri şi voluntari prin promovarea acţiunilor, ideilor şi iniţiativelor asociaţiilor locale.
– organizarea voluntarilor în grupuri de acţiune pentru cauzele pe care le susţin.
– promovarea soluţiilor de mediu găsite pentru a deveni măsuri legislative.

Dacă reprezentaţi o asociaţie, o companie în domeniul protecţiei mediului sau aveţi un website unde doriţi să afişaţi badge-ul protectiamediului.org, decizia dumneavoastră de a susţine această initiaţivă ne va bucura. Vă rugăm să scrieţi pe mail@ecomagazin.ro pentru a vă adăuga pe pagina susţinătorilor.

Ionuţ Părăuşanu și Echipa ProtecțiaMediului.org
Tel: (+40) 734 911 322

 1. CRISTI soune despre 15 nov.

  Ma bucura orice initiativa menita sa protejeze mediul. As vrea sa valorific o idee ce vizeaza valorificarea deseului din vinificatie dar din lipsa de bani eu personal nu am ce sa fac. Din acest deseu se pot obtine foarte multe produse cum ar fi: otet, ulei, medicamente sub forma de suplimente nutritive,combustibil etc toate intr-un circuit industrial gandit. Am fost si in Germania incercand sa-l atrag pe unicul valorificator de acolo in Romania dar nu am reusit.Am incercat sa valorific ideea prin intermediul Garzii de Mediu locale, aratand ca toata lumea are de castigat, dar tot fara succes.Poate cineva sa ma indrume ce trebuie facut? Eu am lucrat la o societate de vinificatie ce a a intrat in insolventa.
  Cristi

  • Csernatoni Iosif soune despre 23 nov.

   buna, procedura sus amintita este utilizabila doar la deseuri din vinificatie sau si la deseuri de alta origine(borhot ramas dupa fierberea tiucii)?

 2. TRANSMONT soune despre 25 nov.

  Va rugam sa ne includeti in lista ” Scrieti ONG-urilor de mediu din Judetul Brasov.
  Date despre Club:
  Clubul de Turism si Ecologie Transmont Fagaras.
  505200 ; Republicii 6 ; Fagaras.
  Brasov – Romania
  Nicolae MERCUREAN
  tel : 0723177903
  E-mail :trans_mont@yahoo.com
  link site :

  Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.