Scrie Asociaţiei Tinerii Prieteni ai Naturii

Asociaţia Tinerii Prieteni ai Naturii


Contact:

Timişoara
0723 378622

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.tpn-rynf.webs.com

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Tinerii Prieteni ai Naturii

Asociaţia activează în Timişoara, judeţul Timiş

Asociaţia Tinerii Prieteni ai Naturii

Telefon/Fax: 0723 378622
Email: tpnoffice@yahoo.co.uk
Website: www.tpn-rynf.webs.com

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Bună ziua, Subsemnata Bratu Petronela, domiciliată în Timisoara, str. Făgăraș, nr.2, posesoare a C.I. seria TZ , nr. 480710, eliberat de SPCLEP Timișoara la data de 15.11.2018, doresc sa reclam următorul aspect: – în data de 07.04.2020 numitul Borco Iorgovan, domiciliat in Timisoara, str. Calea Bogdanestilor, nr. 13, a taiat in mod abuziv un arbore Citeşte mai departe…

  Timisoara,
 • Mihaela Itineant a scris cu 6 ani în urmă: Parcul Central Timisoara

  Parcul Central din Timisoara e in pericol sa ramana fara copaci. Primarul vrea peluza englezeasca sau gradina vieneza, in conditiile in care acolo sunt pomi care depasesc 100 de ani, sunt podoaba orasului si oxigenul necesar intr-un oras asa aglomerat. Sper sa puteti ajuta!

  Timisoara,
 • Mihaela Itineant a scris cu 6 ani în urmă: Parcul c edn
  Timisoara,
Sari la bara de unelte