Scrie Fundaţiei Terra Mileniul III

Fundaţia Terra Mileniul III


Contact:

Bucureşti
0213 141227

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.terraiii.ngo.ro

15708
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei Terra Mileniul III

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Fundaţia Terra Mileniul III

Telefon/Fax: 0213 141227
Email: [email protected]
Website: www.terraiii.ngo.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Fundaţiei Terra Mileniul III
  • NICULESCU a scris cu 8 ani în urmă: DUPA ORA 23:00 ABIA MAI RESPIRAM

    Buna ziua Locuiesc pe str. IANI BUZOIANI sect.1, si as vrea sa va anunt ca dupa ora 23:00 aerul devine foarte poluat !!! un aer accentuat, ce cuprinde o raza foarte larga ! greu de respirat, cu un miros de cauciuc ars sau ceva de acest gen !!! (nici in seara de revelion nu au Citeşte mai departe…

    1, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte