Scrie Asociaţiei Team Work

Asociaţia Team Work


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.teamwork.org.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Team Work

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia Team Work

Telefon/Fax:
Email: anca_anton_tw@yahoo.com
Website: www.teamwork.org.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Asociaţiei Team Work
  • Doina Cristina a scris cu 6 ani în urmă: Devastare spatiu verde

    Buna ziua, Ca sa ma cunoasteti mai bine, sa nu credeti ca sunt vreo decrepita sau bolnava mintal….ca la noi asa sunt considerati oamenii care se revolta, sunt inginer si lucrez in domeniul protectiei mediului. N-am facut niciodata plangeri, petitii sau reclamatii dar acum mi se pare strigator la cer ceea ce se intampla. O Citeşte mai departe…

    Bucuresti / 6, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte