Scrie Asociaţiei Sighişoara Durabilă

Asociaţia Sighişoara Durabilă


Contact:

Sighişoara
0265 779917; 0747 356810

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.sighisoaradurabila.wordpress.com

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Sighişoara Durabilă

Asociaţia activează în Sighişoara, judeţul Mureş

Asociaţia Sighişoara Durabilă

Telefon/Fax: 0265 779917; 0747 356810
Email: sighisoara_info@yahoo.com, sighisoara@durabila.ro, leorho@web.de
Website: www.sighisoaradurabila.wordpress.com

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Imi pare rau,nu imi pot da numele.Pe strada Nicolae Iorga 16,se construieste o casa,care iese total din tipare.Fara pic de bun simt fata de vecini,se lucreaza de 2 ani si se mai estimeaza doi ani pana la terminare.Totul este beton sticla si fier,iar proprietarul un medic arogant din Irlanda,nu pare a fi interesat de cineva Citeşte mai departe…

    Sighisoara,
Sari la bara de unelte