Scrie Asociaţiei Rara Avis

Asociaţia Rara Avis


Contact:

Sfântu Gheorghe


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13979
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Rara Avis

Asociaţia activează în Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna

Asociaţia Rara Avis

Telefon/Fax:
Email: rara-avis@freemail.hu
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

7 persoane au scris Asociaţiei Rara Avis
 • Bună ziua! Sunt Liliana Jighira, redactor şi şef departament la cotidianul „Transilvania Expres” din Braşov. Am văzut reportajul recent de la Digi24 şi aş vrea să vorbesc cu dvs., în speţă cu domnul Kelemen Laszlo, la telefon. Numărul meu este 0744275476. Vă mulţumesc anticipat.

  Braşov,
 • Kedves Rara Avis egyesulet.A facebookon volt egy megosztas par napja , hogy egy golya a Kezdiszentkereszti mezokon egyedul jarkal elelem utan . felhivast tettek kozze , hogy aki tud olyan egyesuletrol , aki be tudna fogadni ezt az itthonmaradt golyat , az tegyen valamit , hogy amikor beall az igazi tel , ne fagyjon meg Citeşte mai departe…

  Sfintu Gheorghe, Covasna
 • Carmen Moraru a scris cu 5 ani în urmă: Randunica

  Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti daca randunelele sunt ocrotite de lege? Va intreb aceasta deoarece in scara blocului, la ultimul etaj si-au facut de mai bine de 10 ani cuib o pereche de randunele, iar o vecina fara suflet le strica cuibul, le inchide ferestrele ca sa nu poata intra la puisori, le alunga Citeşte mai departe…

  Bucuresti/1,
 • Farkas Csaba a scris cu 6 ani în urmă: Untitled_19
  Tg. Secuiesc, Covasna
 • Katalin Köpe a scris cu 6 ani în urmă: Intrebare

  Buna Ziua! Ma numesc Kope Katalin, din oprasul Sf. Gheorghe si as dori sa va adresez o intrebare legata de o pasare. In fiecare ani – de vreo 30 incoace – hranim pasarile iarna pe terasa noastra. Avem deja si o ~cantina~ cu bunatati. In fiecare an vin o multime de pasari si incercam sa Citeşte mai departe…

  Sf. Gheorghe, Covasna
Sari la bara de unelte