Scrie Fundaţiei Pro Natură Teleorman

Fundaţia Pro Natură Teleorman


Contact:

Roşiorii de Vede
0247 461672

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei Pro Natură Teleorman

Asociaţia activează în Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman

Fundaţia Pro Natură Teleorman

Telefon/Fax: 0247 461672
Email: office@teleormanromania.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • neinregistrat a scris cu 8 ani în urmă: Captare sursa apa potabila

    buna ziua sunt nascut in turnu magurele,dar locuiesc de ani buni in rosiori de vede,poate si de aici interesul in a va semnala situatia existenta de ani buni in comuna putineiu,situata la jumatatea distantei dintre orasele mai sus-mentionate ,acolo unde exista cateva surse de apa potabila de buna calitate,care functioneaza non-stop,cu o amenajare minimala.tinand cont Citeşte mai departe…

    ,
Sari la bara de unelte