Scrie Asociaţiei Planeta Vie

Asociaţia Planeta Vie


Contact:

Vaslui
0235 361896

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13981
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Planeta Vie

Asociaţia activează în Vaslui, judeţul Vaslui

Asociaţia Planeta Vie

Telefon/Fax: 0235 361896
Email: planetavie@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris Asociaţiei Planeta Vie
 • Oana a scris cu 2 ani în urmă:

  Ma numesc Bizim Maria si locuiesc in satul Popeni jud. Vaslui. Casa mea se afla la marginea satului,iar viata mea a fost plina de multe bucurii.Pe langa familie,ceea ce a contribuit la o viata plina de bucurii a fost si faptul de a respira un aer curat si faptul de a ma bucura de natura. Citeşte mai departe…

  Popeni, Vaslui
 • Razvan-Madalin a scris cu 6 ani în urmă: Voluntariat

  Buna ziua! Va adresez aceast mesaj pentru a-mi exprima dorinta de fi voluntar . Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala. Mi-as dori sa am sansa de a fi voluntar unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale pe care astept cu nerabdare sa le Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
Sari la bara de unelte