Scrie Organizaţiei Studentilor pentru Natură

Organizaţia Studentilor pentru Natură


Contact:

Cluj-Napoca
0749 205612

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ospn.ro

13976
scrisori trimise

Scrie Organizaţiei Studentilor pentru Natură

Asociaţia activează în Cluj-Napoca, judeţul Cluj

Organizaţia Studentilor pentru Natură

Telefon/Fax: 0749 205612
Email: olteanlaur@gmail.com
Website: www.ospn.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Atila BAKK a scris cu 3 ani în urmă: Taiere molid

  Buna ziua, In curtea imobilului din Cluj-Napoca str.Horea nr. 10 la cererea vecinului de pe Str. A. Einstein nr. 7 Agentia de Mediu Cluj a emis o autorizatie de taiere pentru un molid falnic si sanatos care ii face murdarie in curte. Am facut demersuri la Prefectura, Garda de Mediu, Primarie ca sa aman taierea Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • adina maria a scris cu 7 ani în urmă: Gunoaiele de pe Bldul Muncii

  Buna ziua, Va scriu in legatura cu numeroasele gunoaie din zona Cug care zac pe strada si nici macar nu sunt cosuri de gunoaie in zona; arata foarte urat si polueaza zona. Daca s-ar pune cosuri de gunoaie pe stalpi ar fi bine sau macar in statiile de autobuz. Va multumesc! Adina Moldovan

  cluj napoca, Cluj
Sari la bara de unelte