Scrie Asociaţiei Oamenii şi Mediul Înconjurator

Asociaţia Oamenii şi Mediul Înconjurator


Contact:

Ploieşti
0244 516537

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Oamenii şi Mediul Înconjurator

Asociaţia activează în Ploieşti, judeţul Prahova

Asociaţia Oamenii şi Mediul Înconjurator

Telefon/Fax: 0244 516537
Email: omi@mmc.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Alexandra a scris cu 5 ani în urmă: Sesizare

  Buna ziua! Am o casa la intrare in comuna Gura Vitioarei, intrarea dinspre Ploiesti. Pe langa casa mea este un drum neasfaltat, care duce spre raul Teleajen. Pe acest drum, dar si in rau se arunca zilnic gunoaie ( problema este cunoscuta si nivel de primarie, de ani de zile ) ce provin din curtile Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Deseurile ingropate de Palada Nicolae nu pot fi descoperite cautand radioactivitate! Erau toxice! Mirel stie ca erau din Austria! Multi au vazut asta atunci PH TV! Langa Madalina Manole este adevar de atunci Si Mediu Reabilitat? DEM RADULESCU, DUMNEZEU SA-L IERTE!

  Ploiesti, Prahova
Sari la bara de unelte