Scrie Asociaţiei Naturale

Asociaţia Naturale


Contact:

Tulcea
0240 515368

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Naturale

Asociaţia activează în Tulcea, judeţul Tulcea

Asociaţia Naturale

Telefon/Fax: 0240 515368
Email: office@asociatia-naturale.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Asociaţiei Naturale
  • Speranta Ion a scris cu 6 ani în urmă: Defrisarea padurilor Dobrogei

    Va rog sa-mi spuneti daca ati intreprins demersuri in legatura cu defriserile de padure din zona ocolului silvic Niculitel.. Inteleg ca aparenta este de legalitate, de “intinerire” a padurii. Eu insa constat ca intinerirea se face prin raderea completa a dealurilor. De aproape doi ani iubitorii de natura care incearca sa se bucure de frumusetile Citeşte mai departe…

    Tulcea, Tulcea
Sari la bara de unelte