Scrie Asociaţiei Mai bine, Iaşi

Asociaţia Mai bine, Iaşi


Contact:

Iaşi
0745 767939

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.maibine.eu/Default.aspx

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Mai bine, Iaşi

Asociaţia activează în Iaşi, judeţul Iaşi

Asociaţia Mai bine, Iaşi

Telefon/Fax: 0745 767939
Email: ana.falticeanu@maibine.eu
Website: www.maibine.eu/Default.aspx

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris Asociaţiei Mai bine, Iaşi
  • Vasile a scris cu 7 ani în urmă: Pensionar mecajit

    Pensionar de 58 ani, care doreste o casuta la tara si care nu are posibilitatea de a cumpara. Poate prin dvs, sunt sanse sa-mi indeplinesc visul de a avea o casuta cu o bucata de pamant. tel 0758510504

    Iasi, Iasi
Sari la bara de unelte