Scrie Grupului Ecologic de Colaborare Bucovina

Grupul Ecologic de Colaborare Bucovina


Contact:

Suceava
0230 531996

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.gecbucovina.ro

14672
scrisori trimise

Scrie Grupului Ecologic de Colaborare Bucovina

Asociaţia activează în Suceava, judeţul Suceava

Asociaţia Grupul Ecologic de Colaborare Bucovina

Telefon/Fax: 0230 531996
Email: gecbucovina@rdslink.ro
Website: www.gecbucovina.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • balicimihai1 a scris cu 7 ani în urmă: cerere de ajutor

    Sunt col(R)ing Balici Mihai din Bucuresti , dar posed de la parintii mei teren agricol si animale in satul Oroftiana ,comuna Suharau , judetul Botosani In satul nostru in ultimii 15-20 de ani au proliferat mistretii , dat fiind Lunca Prutului , padurile de fag si stejar , mistreti acare acum 30-40 de ani erau Citeşte mai departe…

    4, Bucureşti-Ilfov
Sari la bara de unelte