Scrie Asociaţiei Golife

Asociaţia Golife


Contact:

Târgu Jiu
0729 980098

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Golife

Asociaţia activează în Târgu Jiu, judeţul Gorj

Asociaţia Golife

Telefon/Fax: 0729 980098
Email: gorjlife@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris Asociaţiei Golife
  • Gavril Marius Toma a scris cu 3 ani în urmă: Poluare cu mult praf

    Buna ziua ma numesc Toma Gavril Marius si vrea sa va aduc la cunostinta ca intreg satul nostru cat si padurea este acoperita cu tone de praf,nu ne putem tine copii pe afara pentru ca firma Sc Macofil Sa efectueaza transportul argilei pe un drum fara a il uda si fara a il intretine,va rog Citeşte mai departe…

    Virt oras Rovinari str principala 167, Gorj
Sari la bara de unelte