Scrie Grupului pentru Educaţie şi Ecologie Argeş – GEEA

Grupul pentru Educaţie şi Ecologie Argeş - GEEA


Contact:

Piteşti
0348 404780; 0741 099137

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.educatiesiecologie.ro

13980
scrisori trimise

Scrie Grupului pentru Educaţie şi Ecologie Argeş – GEEA

Asociaţia activează în Piteşti, judeţul Argeş

Grupul pentru Educaţie şi Ecologie Argeş – GEEA

Telefon/Fax: 0348 404780; 0741 099137
Email: marin.toma@educatiesiecologie.ro
Website: www.educatiesiecologie.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

Sari la bara de unelte