Scrie Fundaţiei Române pentru Energie şi Mediu

Fundaţia Română pentru Energie şi Mediu


Contact:

Bucureşti
0214 111721

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15231
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei Române pentru Energie şi Mediu

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Fundaţia Româna pentru energie şi mediu

Telefon/Fax: 0214 111721
Email: manoliu@mailbox.ro, miron_popescu@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca lantul de farmacii Catena, ca urmare a politicii lor de “politica usilor deschise”, practica urmatoarea situatie. Indiferent de conditiile meteo de afara, ele au usa larg deschisa la toate farmaciile din tara, iar din informatiile pe care le-am gasit, in momentul de fata ele sunt Citeşte mai departe…

  Sect 6, Bucuresti-Ilfov
 • cristinafenia a scris cu 8 ani în urmă: Caut un job in departamentul dvs.

  Buna ziua, Numele meu este Cristina Gheorghe ,sunt absolventa UNIVERSITY COLLEGE LONDON,a patra universitate ca si cota in lume, cu o diploma B.SC. in Environmental Geography si doresc sa activez in cadrul unui ONG in probleme de mediu .Daca se iveste oportunitatea unei colaborari cu dumneavoastra sunt bucuroasa sa fiu integrata in colectiv.Mentionez ca sunt Citeşte mai departe…

  3, Bucureşti-Ilfov
Sari la bara de unelte