Scrie Fundaţiei de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos Ciulinii Bărăganului

Fundaţia de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos Ciulinii Bărăganului


Contact:

Slobozia


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13981
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos Ciulinii Bărăganului

Asociaţia activează în Slobozia, judeţul Ialomiţa

Fundaţia de Turism şi Ecologie a Dunării de Jos Ciulinii Bărăganului

Telefon/Fax:
Email: marialuizacluve@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

Sari la bara de unelte