Scrie Asociaţiei de Presa şi Educatie Eco-civica EcoMedia

Asociaţia de Presa şi Educatie Eco-civica EcoMedia


Contact:

Cluj-Napoca
0264 459095; 0264 195467; 0746 942818

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei de Presa şi Educatie Eco-civica EcoMedia

Asociaţia activează în Cluj-Napoca, judeţul Cluj

Asociaţia de Presa şi Educatie Eco-civica EcoMedia

Telefon/Fax: 0264 459095; 0264 195467; 0746 942818
Email: ecomedia21@clujnapoca.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Atila BAKK a scris cu 3 ani în urmă: Taiere molid

  Buna ziua, In curtea imobilului din Cluj-Napoca str.Horea nr. 10 la cererea vecinului de pe Str. A. Einstein nr. 7 Agentia de Mediu Cluj a emis o autorizatie de taiere pentru un molid falnic si sanatos care ii face murdarie in curte. Am facut demersuri la Prefectura, Garda de Mediu, Primarie ca sa aman taierea Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • laurentiu a scris cu 7 ani în urmă: Noi Inceputuri!

  Un” An Nou cu Sanatate,” putere de munca , vointa si dorinta spre “Noi Orizonturi” va doresc din suflet in marea provocare a anului care abia a-nceput! Avem la indemina tot ce ne trebuie pentru a ne controla singuri zona spre care vrem sa ne indreptam. De noi depinde declinul sau redresarea evolutiei pamintului ! Citeşte mai departe…

  cluj-napoca, Cluj
Sari la bara de unelte