Scrie Asociaţiei Ecologie Sport Turism

Asociaţia Ecologie Sport Turism


Contact:

Bucureşti
0214 107072

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecoest.ro

15231
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Ecologie Sport Turism

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia Ecologie Sport Turism

Telefon/Fax: 0214 107072
Email: contact@ecoest.ro
Website: www.ecoest.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Buna ziua, In ultimele zile am constatat că foarte mulți copaci din pădurea Băneasa, (in spatele Poligonului Jandarmeriei) au fost marcați pt. tăiere. Copacii sunt stejari sănătoși (nu uscați) si nu sunt in zone unde sa fie nevoie de rărire sau alte lucrări silvice, iar in zona sunt alți zeci de arbori doborâți de vânt Citeşte mai departe…

    BUCURESTI / SECTOR 1, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte