Scrie Asociaţiei Ecoforest Neamţ

Asociaţia Ecoforest Neamţ


Contact:

Piatra Neamţ
0233 228380

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecoforest.nt.ro

13981
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Ecoforest Neamţ

Asociaţia activează în Piatra Neamţ, judeţul Neamţ

Asociaţia Ecoforest Neamţ

Telefon/Fax: 0233 228380
Email: ecofores@decebal.ro
Website: www.ecoforest.nt.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris Asociaţiei Ecoforest Neamţ
 • Diana a scris cu 7 ani în urmă: Buna seara,

  Am terminat facultatea de Inginerie, specializarea Ingineria si protectia mediului la Universitatea din Bacau, in 2009, masterul Managementul si protectia mediului la Universitatea din Bacau, in 2011 si as dori sa fac voluntariat pentru mai multa experienta si gasirea unui loc de munca in domeniu. Multumesc anticipat,

  Piatra Neamt, Neamt
 • Catalin a scris cu 7 ani în urmă: Spatii decontaminare radioactiva

  In caz de contaminare radioactiva, chimica sau biologica in Municipiul Piatra Neamt ar tebui sa fie amenajate spatii, locuri publice pentru decontaminarea populatiei in cazul producerii unei situatii de urgenta generata de producerea unor accidente nucleare, chimice, biologic, radiologice. Rugamintea mea este sa mi mentionati daca aveti calitatea sa imi oferiti aceasta informatie despre existenta Citeşte mai departe…

  Piatra Neamt, Neamt
Sari la bara de unelte