Scrie Asociaţiei EcoAssist

Asociaţia EcoAssist


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecoassist.org

15230
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei EcoAssist

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia EcoAssist

Telefon/Fax:
Email: liana@ecoassist.org
Website: www.ecoassist.org

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris Asociaţiei EcoAssist
 • neinregistrat a scris cu 10 luni în urmă: Aer irespirabil

  Bucuresti- Cartier Solar/ Berceni 29.06.2020- dupa ora 22.20 Aerul a devenit irespirabil, un miros puternic si urat a cuprins toata zona.

  ,
 • Buna ziua, Sunt Camelia Mic o veche colaboratoare dea dvs ,prin implicarea sistematica la activitatilor de ecologizare de pe raza Municipiului Turda, in colaborare cu echipa de la Let’s Do It Romania, si as dorii sa ne implicam in perioada urmatoare la activitatile viitoare din primavara ,prin plantarea de puietii in zonele de padure sau Citeşte mai departe…

  Turda, Cluj
 • Adriana Lupu a scris cu 6 ani în urmă: Apel

  Acum 22 de ani am plantat in cimitirul Bisericii Barbatescu Nou str. Cutitul de Argint nr.1 sector 4 , un brad . Impreuna cu preotul paroh de atunci toti enoriasii bisericii am plantat mai multi brazi si pomi in curtea cimitirului. Preotul paroh din prezent a taiat toti brazii ,taie pomi si arbori sanatosi si Citeşte mai departe…

  Bucuresti sector 4,
 • Olimpiu Musca a scris cu 7 ani în urmă: buna ziua

  As avea de facut o sesizare, in legatura cu furt repetat de masa lemnoasa, dar inainte de toate vreau sa stiu daca se pastreaza confidentialitatea in leg. cu cel care face sesizarea.Astept sa-mi comunicati.

  Rus,
 • Rolo a scris cu 7 ani în urmă: Poluare Statie de betoane Tatavura

  Buna ziua, Sunt un locuitor al Cartierului Provis, situat in Sat Glina, Com Glina, situat pe DN 4 la adresa Sos Oltenitei nr. 355, judetul Ilfov si doresc sa va aduc la cunostinta procesul continuu de poluare a aerului, apei si solului pe care il produce Statia de betoane Tatavura, avand ca proprietar pe dl. Citeşte mai departe…

  Com Glina, Sat Glina, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte