Scrie Fundaţiei Eco-Civica

Fundaţia Eco-civica


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.eco-civica.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Fundaţiei Eco-Civica

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Fundaţia Eco-civica

Telefon/Fax:
Email: office@eco-civica.ro
Website: www.eco-civica.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

7 persoane au scris Fundaţiei Eco-civica
 • Ionescu Mariana a scris cu 3 ani în urmă:

  Doresc sa particip activ ( dacă se poate) la rezolvarea unor probleme de mediu din București. Sunt născuta in acest oraș ,cunosc bine partea centrală a Bucureștiului. Am timp suficient deoarece sunt proaspăt pensionata. Am si eu nemulțumiri multe vis a vis de modul in care arată Bucureștiul.Va pot da doua exemple care sunt chiar Citeşte mai departe…

  Sector3,
 • STIMATI INVITATI ALMA GROUP RESEARCH organizeaza intalnirea publica tematica de etapa din proiectul CRESFORLIFE „Stimularea transferului de cunoștințe și tehnologie între organizațiile de cercetare – dezvoltare în silvicultură și unitățile economice din sectorul forestier și accesul acestora la inovare CDI”, pentru beneficiarul INCDS MARIN DRACEA (ex ICAS) la Pitesti in data de 28 iunie 2017. Citeşte mai departe…

  Sector 3,
 • a scris cu 4 ani în urmă: DEGRADARE MEDIU

  BUNĂ ZIUA! SUNTEM O ASOCIAŢIE DE PROPRIETARI ŞI VĂ CEREM AJUTORUL. VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIŢI ÎN REZOLVAREA UNOR PROBLEME DE MEDIU CU CARE NE CONFRUNTĂM DE 3 ANI. DEOARECE SUNT MULTE DE SPUS,AM DORI-PENTRU ÎNCEPUT- SĂ NE PRIMIŢI LA D-VOASTRĂ CU DOCUMENTELE PE CARE LE AVEM ŞI APOI SĂ NE SFĂTUIŢI CE E MAI Citeşte mai departe…

  ,
 • a scris cu 5 ani în urmă: Copaci asfixiați

  Bună ziua. In dreptul stației IOR(troleibuz 70,79 ) pe direcția spre centru,in urma punerii dalelor , câtiva copaci nu mai au deloc pamânt in jurul tulpinei .Am scris de două ori la primăria sectorului,am trimis și foto fără răspuns și făra ca în jurul copacilor să se îdepărteze plăcile.

  București sector 3, Alba
 • Buna ziua – ce sepoate face in cazul unor retrocedari care au fost luate cu japca de acei samsara ce le rezolva – intermediary sunt brokeri al bursa -care au lucart in baci ,,carpatica — =Stefan tarziu……..////////////////////?????????????????????

  Bucuresti,
Sari la bara de unelte