Scrie Asociaţiei Educativ – Culturală şi Turistico-Ecologică Cordial – Deva  

Asociaţia Educativ - Culturală şi Turistico-Ecologică Cordial - Deva  


Contact:

Deva
0254 223346

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Educativ – Culturală şi Turistico-Ecologică Cordial – Deva  

Asociaţia activează în Deva, judeţul Hunedoara

Asociaţia Educativ – Culturală şi Turistico-Ecologică Cordial – Deva  

Telefon/Fax: 0254 223346
Email:
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Alisa Bencau a scris cu 6 ani în urmă: Deseuri aruncate pe apa

    Buna seara! E o problema in satul in care locuiesc, si mi se pare îngrozitor ca persista intr-o vreme in care se presupune ca oamenii sunt civilizati. Cam 50% din locuitorii satului, arunca seara de seara, de ani de zile, plasele cu deseuri de peste zi. Ba chiar unii au teava direct din curte care Citeşte mai departe…

    , Hunedoara
Sari la bara de unelte