Scrie Asociaţiei Copacul de Hârtie

Asociaţia Copacul de Hârtie


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.copaculdehartie.ro

13570
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Copacul de Hârtie

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia Copacul de Hârtie

Telefon/Fax:
Email: copaculdehartie@mediaorg.ro
Website: www.copaculdehartie.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

3 persoane au scris Asociaţiei Copacul de Hârtie
 • a scris cu 3 ani în urmă: Deseuri hartie

  Am cca 100 kg. deseuri hartie (hartii/cartoane) arhiva firma pe care doresc sa o predau asociatiei pentru “topit”. Va rog sa-mi spuneti care este procedura.

  ,
 • a scris cu 4 ani în urmă: Bloculeț în colț de parc

  Bună ziua ! Mă numesc Hanceriuc Aurora, domiciliată în Bucuresti,str. Nerva Traian, nr. 10, sector 3 și vreau să-mi exprim nemulțumirea în legătură cu faptul că un părculeț bine plasat și util dintre blocuri ajunge să fie parțial împrejmuit cu gard de către niște necunoscuți, cu scopul de a construi un bloc. Este vorba despre Citeşte mai departe…

  ,
 • a scris cu 6 ani în urmă: Hartie reciclabila

  Buna ziua, Ma intereseaza ce putem face cu hartie[ciorne]..Care este procedura de reciclare? Multumesc pentru amabilitate ,

  ,
Sari la bara de unelte