Scrie Asociaţiei Copacul de Hârtie

Asociaţia Copacul de Hârtie


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.copaculdehartie.ro

15230
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Copacul de Hârtie

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia Copacul de Hârtie

Telefon/Fax:
Email: copaculdehartie@mediaorg.ro
Website: www.copaculdehartie.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris Asociaţiei Copacul de Hârtie
 • a scris cu 4 ani în urmă: Deseuri hartie

  Am cca 100 kg. deseuri hartie (hartii/cartoane) arhiva firma pe care doresc sa o predau asociatiei pentru “topit”. Va rog sa-mi spuneti care este procedura.

  Sector 4,
 • Aura Hanceriuc a scris cu 5 ani în urmă: Bloculeț în colț de parc

  Bună ziua ! Mă numesc Hanceriuc Aurora, domiciliată în Bucuresti,str. Nerva Traian, nr. 10, sector 3 și vreau să-mi exprim nemulțumirea în legătură cu faptul că un părculeț bine plasat și util dintre blocuri ajunge să fie parțial împrejmuit cu gard de către niște necunoscuți, cu scopul de a construi un bloc. Este vorba despre Citeşte mai departe…

  Sector 3,
 • CARMEN UNGUREANU a scris cu 7 ani în urmă: Hartie reciclabila

  Buna ziua, Ma intereseaza ce putem face cu hartie[ciorne]..Care este procedura de reciclare? Multumesc pentru amabilitate ,

  1,
Sari la bara de unelte