Scrie Clubului pentru Protecţia Naturii şi Turism

Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism


Contact:

Braşov
0744 376503

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14092
scrisori trimise

Scrie Clubului pentru Protecţia Naturii şi Turism

Asociaţia activează în Braşov, judeţul Braşov

Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism

Telefon/Fax: 0744 376503
Email:
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Protectia a scris cu 7 ani în urmă: Parcul National Piatra Craiului

    Buna seara, Va scriu in legatura cu o problema intalnita in Parcul National Piatra Craiului. In Poiana Zanoaga (in drum spre Curmatura, venind din orasul Zarnesti), fix pe poteca marcata turistic este amplasata o stana. Ovinele suprapasuneaza si compacteaza solul intr-o arie protejata (sectiunea a III-a) de interes national, infiintata prin Ord. 7 al MAPPM Citeşte mai departe…

    1, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte