Scrie Centrului de Initiaţivă pentru Mediu

Centrul de Initiaţivă pentru Mediu


Contact:

Cluj-Napoca
0744 776393

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.crim.ro

14061
scrisori trimise

Scrie Centrului de Initiaţivă pentru Mediu

Asociaţia activează în Cluj-Napoca, judeţul Cluj

Centrul de Initiaţivă pentru Mediu

Telefon/Fax: 0744 776393
Email: ares@frspeo.ro,speo@mail.dntcj.ro
Website: www.crim.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Buna ziua, Am trimis sesizarea de mai jos Primarului Mun. Cluj Napoca si Garzii de mediu. Credeti ca ma puteti sprijini in acest demeres ? Multumesc, “Buna ziua, Locuiesc pe str. Cosasilor nr. 3-7, Cluj Napoca si la o distanta de aproximativ 200 de metri este linia de cale ferata apartinand SNCFR. Mentionez ca atat Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • neinregistrat a scris cu 3 luni în urmă: Taieri copaci

  Buna ziua, Va scriu in legatura cu ceea ce se intampla mai jos de strada Uliului, pe deal. Eu locuiesc pe strada Donat, la nr 170 si am vazut si ieri, 26v iunie cum excavatorul a rupt copacii din radacini. Am mers si am facut poze. Astazi se pregatesc sa faca acelasi lucru. Nu construiesc Citeşte mai departe…

  ,
 • Atila BAKK a scris cu 3 ani în urmă: Taiere molid

  Buna ziua, In curtea imobilului din Cluj-Napoca str.Horea nr. 10 la cererea vecinului de pe Str. A. Einstein nr. 7 Agentia de Mediu Cluj a emis o autorizatie de taiere pentru un molid falnic si sanatos care ii face murdarie in curte. Am facut demersuri la Prefectura, Garda de Mediu, Primarie ca sa aman taierea Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte