Scrie Centrului de Prevenire a Poluării

Centrul de Prevenire a Poluării


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.cpp.org.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Centrului de Prevenire a Poluării

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Fundaţia Centru de Prevenire a Poluării

Telefon/Fax:
Email: office@cpp.org.ro
Website: www.cpp.org.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Buna ziua, In ultimele zile am constatat că foarte mulți copaci din pădurea Băneasa, (in spatele Poligonului Jandarmeriei) au fost marcați pt. tăiere. Copacii sunt stejari sănătoși (nu uscați) si nu sunt in zone unde sa fie nevoie de rărire sau alte lucrări silvice, iar in zona sunt alți zeci de arbori doborâți de vânt Citeşte mai departe…

  BUCURESTI / SECTOR 1, Bucuresti-Ilfov
 • neinregistrat a scris cu 10 luni în urmă: Aer irespirabil

  Bucuresti- Cartier Solar/ Berceni 29.06.2020- dupa ora 22.20 Aerul a devenit irespirabil, un miros puternic si urat a cuprins toata zona.

  ,
 • Subsemnata Popescu Roxana cu domiciliul in Bucuresti sect.3, str.serg.BONEA MARIN nr.36, bl.7, sc.2, ap.28, SI CEILALTI LOCATARI dorim mutarea pubelelor de gunoi menajer deoarece sunt amplasate in imediata apropiere- aprox. 2-3 metri de geamurile locuintelor noastre, specificam ca in LEGE este PREVAZUTA O DISTANTA de 10m distanta fata de cel mai apropiat geam!!!!! Distanta care Citeşte mai departe…

  Bucuresti sect.3, Bucuresti-Ilfov
 • Andrei a scris cu 3 ani în urmă: Miros gaze Salajan

  Buna ziua, De 2-3 zile, in special dimineata (ora 8-9) si seara (22-23), se simte miros puternic de gaze nocive in cartierul Salajan. Eu locuiesc pe Nicolae Grigorescu nr.61 si nu pot sta cu geamul deschis. Am un copil nou nascut de o saptamana care inhaleaza aceste gaze, pana ma prind si inchid geamul. Mirosul Citeşte mai departe…

  Bucuresti/Sector 3, Bucuresti-Ilfov
 • Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca lantul de farmacii Catena, ca urmare a politicii lor de “politica usilor deschise”, practica urmatoarea situatie. Indiferent de conditiile meteo de afara, ele au usa larg deschisa la toate farmaciile din tara, iar din informatiile pe care le-am gasit, in momentul de fata ele sunt Citeşte mai departe…

  Sect 6, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte