Scrie Asociaţiei Braşovul Verde

Asociaţia Braşovul Verde


Contact:

Braşov
0724 305534

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.brasovulverde.ro

13987
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Braşovul Verde

Asociaţia activează în Braşov, judeţul Braşov

Asociaţia Braşovul Verde

Telefon/Fax: 0724 305534
Email: contact@brasovulverde.ro,
Website: www.brasovulverde.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris Asociaţiei Braşovul Verde
 • Mihai a scris cu 4 ani în urmă: Afaceri dubioase

  Buna ziua, va scriu in speranta ca bataia de joc care se intimpla prin Brasov si nu numai va putea fi stopata. De ani de zile in special de cind este primar George Scripcaru Brasovul este pur si simplu agresat prin atribuirea de terenuri la tot felul de smecheri, terenuri aflate printre blocurile construite in Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • http://www.facebook.com/events/148208548680451/?notif_t=plan_user_joined

  Brasov, Brasov
Sari la bara de unelte