Scrie Asociaţiei pentru Protejarea Mediului Înconjurător Prahova

Asociaţia pentru Protejarea Mediului Înconjurător Prahova


Contact:

Ploieşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.asociatiaprotejareamediului.blogspot.com

14006
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei pentru Protejarea Mediului Înconjurător Prahova

Asociaţia activează în Ploieşti, judeţul Prahova

Asociaţia pentru Protejarea Mediului Înconjurător Prahova

Telefon/Fax:
Email: protejareamediuluiinconjurator@yahoo.com
Website: www.asociatiaprotejareamediului.blogspot.com

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Alexandra a scris cu 5 ani în urmă: Sesizare

  Buna ziua! Am o casa la intrare in comuna Gura Vitioarei, intrarea dinspre Ploiesti. Pe langa casa mea este un drum neasfaltat, care duce spre raul Teleajen. Pe acest drum, dar si in rau se arunca zilnic gunoaie ( problema este cunoscuta si nivel de primarie, de ani de zile ) ce provin din curtile Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Daniela a scris cu 7 ani în urmă: Taiere masiva padure de pin rosu

  Buna ziua, Ma numesc Radu Daniela, am o locuinta in Jud. Prahova, Com Provita de Sus, sat Fricoasa. Doresc sa va semnalez faptul ca in ultimile 3 luni, se taie masiv copaci din padurea comunei , ce au lungimi de apox. 30 m, cu diametre de cel putin 60 cm. Nu stim cu aprobarea cui!! Citeşte mai departe…

  Bucuresti/4, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte